ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορίες
Χλοοτάπητες » Platinum Paspalum

Περιγραφή


Platinum Paspalum

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Platinum Paspalum

Χλοοτάπητας επόμενης γενιάς!

Πιστοποιημένο υβρίδιο Paspalum. Ο χλοοτάπητας της επόμενης 10ετίας! Πολύ πυκνός, πράσινος χλοοτάπητας θερμής περιόδου, με βελούδινη υφή και πολύ μεγάλη αντοχή.

Διεθνώς Νο1 σε αντοχή στο υφάλμυρο νερό. Παράγεται με την άδεια και την επίβλεψη του Turf Ecosystems U.S.A. Εξαιρετικής αντοχής στην ξηρασία και τη ζέστη, μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες άνω των 45 βαθμών, ενώ χρειάζεται έως και 60% λιγότερο νερό. Αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες πηγές νερού και μπορεί να ποτίζεται ακόμα και με νερό βιολογικού καθαρισμού ή υφάλμυρων γεωτρήσεων. Eπεκτείνεται γρήγορα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δημιουργώντας ένα πολύ πυκνό τάπητα, με καλή αντοχή στην ημισκιά.

 

 • ΠPOTEINOMENH XPHΣH
  Ξενοδοχεία, σπίτια, πάρκα, παιδικές χαρές, γήπεδα γκολφ, επαγγελματικούς χώρους και όπου απαιτείται σοβαρή εξοικονόμηση νερού χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Iδανικό για νησιά.
 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ
  Μεγαλο εύρος στο pH εδάφους (5-8,5).
 • ANTOXH ΣE ΘEPMOKPAΣIEΣ
  Εξαιρετικής αντοχής στην ξηρασία και τη ζέστη, μπορεί να αντέξει πάνω από 45οC. Μικρό διάστημα ληθάργου.
 • ΑNTOXH ΣE XPHΣH
  Εξαιρετική. Από τους πιο ανθεκτικούς χλοοτάπητες στον κόσμο.
 • ANTOXH ΣTH ΣKIA
  Καλύτερη από όλες τις θερμόφιλες ποικιλίες. Απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία ακόμη και με συννεφιά.
 • ΠOTIΣMATA
  Χρειάζεται έως και 60% λιγότερο νερό. Αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες πηγές νερού. Μπορεί να ποτίζεται ακόμα και με νερό βιολογικού καθαρισμού ή υφάλμυρων γεωτρήσεων (μέχρι 15.000 μS/cm με καλές συνθήκες στράγγισης).
 • YΨOΣ KOYPEMATOΣ
  Χαμηλό (0,5-4 cm). Προτεινόμενο κουρευτικό κυλινδρικού τύπου. Ανάλογα με το πότισμα και τη λίπανση απαιτεί κούρεμα κάθε 10 μέρες και antithatch τουλάχιστο δύο φορές το χρόνο.
 

*Oι αναφερόμενες ποσότητες ποτίσματος είναι ενδεικτικές και σε κάθε περίπτωση πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν τον τύπο του χώματος, τις επικρατούσες θερμοκρασίες, καθώς και άλλους παράγοντες όπως το μικροκλίμα.

 

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>